Results 1 to 4 of 4

Thread: Convoy 425XL Problems

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3

    Default Convoy 425XL Problems

    Hi,
    i´m using a 425xl with 4 identical Disks with a raid 5 configuration.
    The problem is, that i only get a capacity of 2 disk, but expected 3 disks!

    That can i do?

    I´m using the 425xl in a Mac Pro with Sata Connection.

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3

    Default

    Update…
    i doublechecked all connections and options:
    the sata connection works well and all disks have a blue LED.
    when i enter the single mode (DIP off off off) one Drive appears.
    when setup in RAID 5 Mode (DIP OFF ON OFF) a Drive appears, that has the capacity of two of my drives.
    The Drive names itself SNT H/W RAID5 MEDIA.

    The JMRAIDSETUP.app does not recognize the RAID Bay…

    i´m getting frustrated…

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3

    Default

    Update 2…
    It seems, that one of the disks does not work correctly -
    the RAID Bay calls itself correctly RAID5 oder RAID3, but with only 3 of 4 disks.
    also, when setup RAID 1+0, it only works as RAID 1.
    BUT there is no red light on one of the disks.

    So where can be the Problem? And why is JMRaid Setup not able to find the bay?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3,581

    Default

    What is the capacity, make, and model of the drive(s)?

    Can you narrow the issue down to one particular drive? Or is this happening on one particular slot?

    Did you make sure to hit the reset switch for about 2 seconds after creating the array?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •